Nyaralások, üdülések, pihenések, elvonulások alkalmával, ugyanolyan meghatározó élmény tud lenni a kulinária, mint egy-egy különleges látnivaló. Az országot járva nem csak a tájakat, az ízeket is érdemes felfedezni. Kipróbálni amihez még nem volt szerencsénk, egy vidéket az ízeivel is bekötni emlékeink közé. Ezzel teljes a felfedezés, megismerés.
A Velencei-tó és környéke mára már jópár olyan vendéglátó helyet vonultat fel amit kár lenne kihagyni programjaink közül. Akár az ízek, akár a káprázatos panoráma, akár a helyi fogások gyanánt, de különleges pillanataink közé feltétlen vegyítsünk emlékként egy-egy ilyen “találkozást”.
Szakítsunk rá időt, hogy programjainkat úgy szervezzük, vagy akár oda tervezzük, ahol valami módon izgalmas-érdekes utazást tehetünk az ízek, a helyi szokások irányába.
Dishes I tasted reminded me of my father, who was a fisherman and always cooked finger-licking meals for us. Everything was very tasty, sea buss particularly.
We discovered new taste combinations that were unknown to us before.