Különleges alkalmakhoz különlegességek dukálnak

Tökéletes meglepetés valami rendkívüli alkalom megünneplésére. A fővároshoz közel, mégis a természettel szoros összeköttetésben, erdők, dimbek-dombok, és természetesen a Velencei-tó csupán csak sétatávolságra minden kiemelkedő életesemény megkoronázása lehet. 

Évfordulók, születésnapok, kitüntetések, előléptetések, diplomaosztók, ballagások csak nevezd meg a számodra különlegesnek számító eseményt és máris találtál egy remek indokot, hogy meglátogass minket és birtokodba vedd apartmanunkat. 

Természetesen, ha olyan különleges kívánságod van ami teljesíteni tudunk előzetes megrendelés, megbeszélés alapján örömmel állunk rendelkezésedre, hogy a nagy nap megkoronázásához hozzájárulhassunk. 

Alapíts tradíciót, hozz létre egy visszatérő momentumot saját és szeretteid számára. Legyen a bázis a Casa Elisabetta. 

A mi kis ajánlásunk, házunk, valójában nagy dolgokat rejt…

Egyszerűségében nagyszerű és pont erre szeretnénk a toszkán jegyekkel is rávilágítani. Nem kellenek nagy dolgok, nem kell a sallang, csak a természetes, egyszerű mégis egy csavarral benne, odafigyelve a kiemelkedő minőségre. Sok szállás gyűjtő portál, de leginkább a semmiből született Airbnb pontosan ezt emelete kis és tette oly értékessé. Utazásaink alkalmával nem a sztenderdizált hotelszobák steril valóságán át szeretnénk megismeri a kiszemelt uticélt. Az utazás valódiságához hozzá tartozik, hogy otthonunk kényelmét és még valami pluszt magunkénak tudhassuk. Ezzel a motivációval indult útjára apartmanunk. Legyen egyszerű, de különleges. Azaz, egyszerűen különleges. 

 

Ritka, hogy a kád a szoba közepén álljon, ugye? 
De ha jobban belegondolunk egy kikapcsolást, pihenést szolgáló időszakban ez a ritkaság különleges réteggel ruházza fel a teret, úgy ad hozzá üdülésünkhöz, ahogy talán nem is gondolnánk. 

Jakuzzink fűthető és színterápiájával megkoronázza az időt amit benne töltünk, a vízsugarak erőssége pedig ténylegesen átlépi azt a küszöböt, amikor már a jótékony hatását is érezzük, valódi hidromasszázst kapunk. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhat − 15 =