Szeptember, te csodás

Szeptember leginkább az iskolakezdés, illetve egyben a nyár végének kezdete. Az a pont, ahova mindannyian kicsit nehéz szívvel gondolunk még nyár derekán. Ott majd már úgy leszünk vele, hogy az aktuális nyárnak vége. Visszatérünk egy feszesebb, morcosabb, követelőzőbb időszakba, és már előre vetítjük a nehézségeket, a csípős hideg, a fűtési szezon és még megannyi gondterhes gondolat rohamoz meg minket. 

Pedig, pedig milyen jó lenne izgalommal nézni a közelgő őszbe. A színek kavalkádját, az erős napsütés finom enyhülését, a hétvégi csavargásokat, a kellemes kirándulásokat vetíteni magunk elé. 

Házunk, és természetesen környékünk egy másik mesét mondd, mikor szeptemberhez érünk. Apartmanunkkal ezt a finom, puha, illatokba burkolózott képet szeretnénk elmédbe vésni, úgy hogy szinte várdd a szeptembert. Kiránduláshoz, hajózáshoz, bringázáshoz, kutyázáshoz egyszerűen alig tudnánk jobb időszakot találni.  

Az idő szuper, és bármerre indulsz csodás kalandok várnak rád. 

Azt se felejtsük el, hogy jön a szüret. A legfinomabb, legharsogóbb gyümölcsök, borok, pálinkák és mindehhez a fesztiválok körülöttük. 

4 thoughts on “Szeptember, te csodás

  1. Legszebb születésnapjaim egyikét sikerült itt ünnepelnem férjemmel és kislányommal, no meg kiskutyánkkal. Az időjárás kegyes volt hozzánk, lányom imádta a tavat, esténként hatalmas sétákkal vezettük le az egész napos kalandokat. Ugyan csak egy hétvégényi jutott a jóból, mégis meghatározó szülinappá vált, egyszerűen nagyszerű!!!

  2. Szeretem azokat a helyeket ahol a természet adottsága egyértelmű. Városi lévén a kikapcsolódás ott kezdődik nekem, ahol a természet. A weboldalt látva döntöttem a Casa Elisabetta mellett az idei vakációmhoz és a legjobb döntést hoztam. 10/10

Comments are closed.