Jakuzzi

Pezsgőfürdő masszázsfunkcióval teraszrelax.

Jakuzzi

5 személyes jakuzzink a 2+2 személyes apartmanunkhoz minden kényelmet és a funkciók kompromisszumok nélküli kihasználását teszi lehetővé. Élvezd a kényeztetést, állíts hozzá masszázst.

Grill & BBQ

Finom, és friss egyenesen a grillről.

Grill & BBQ

Ha sütnél, frissen, ropogósan akkor készültünk, kertünk oszlopos tagja a kényelmesen nagy grillező állomás, magasságszabályzóval. Így egészen biztosan kiszolgálja az igényeidet bármit készítenél is rajta.

Velencei-tó

10-15 perc kellemes séta, 5 perc bringa

Velencei-tó

A hozzánk legközelebb eső partszakasz az Agárdi Szabadstrand, és a Park Strand. Lehetőséged van kutyával fürdőzni, illetve mindenféle vizi sportot kipróbálni.

Pihentető alvás

A lényeg a matrac, meg a tájolás

Alvás mesterfokon

Saját utazásaink során tapasztaltuk, hogy egy jó matrac a pihentető alvás egyik sarkalatos pontja. Nem is tudnánk másképp ajánlani Neked házunkhoz.

WIFI

Nagysebességű optikai hálózat, villámgyors kapcsolat.

WIFI

Bátorítunk, hogy minnél kevesebbet csatlakozz a hálózathoz, annál többet a környezethez és magadhoz. De a szeretteiddel való kapcsolattartást, vagy hosszabb tartózkodásod esetén a "home-office"-t természetesen maximálisan támogatjuk.

Ping-pong

Klasszikus, kedves, és átmozgat

Ping-pong

Szerettünk volna valami játékosan sokat ígérő de megvetekedetten sok mozgást nem igénylő párosban és többen is játszható lehetőséget a kerten belül, ami bárki számára élvezetes lehet. Elképzelésünk egy ping-pong asztalban valósult meg, kívánjuk, hogy töltsetek csodálatos időt körülötte

Bor

A ház bora és kedvenc buborékunk

A ház bora

Érkezésedet egy finom behűtött fehérrel várjuk, vendégünk vagy egy palackra. Ha ízlett és szeretnél még, jelezd nekünk távozásod előtt. Ha inkább a habzókat szereted, arra is van lehetőséged, illetve a hidegebb hónapokra egy testesebb vörössel is készülünk.

Képeslapküldés

Élvezz egy kis nosztalgiát

Küldj képeslapot

Utazások Önmagunk körül 🙂 Lepj meg valakit a legkevésbé várt módon, írj képeslapot. A bélyeget mi adjuk, a postaláda alig 500 méterre, pár utcával arrébb található. (Kisfaludy és a XV. utca kereszteződése ) A meglepetés pedig biztos nem marad el.

Specialty kávé

Különleges kávé különleges alkalmakhoz

Specialty kávé

A kávét kérem, komolyan kell venni. Ezért fenntartható gazdaságok, 100% arabica kávéja mellett tesszük le a voksunkat. A napindító rituálé alapozza meg az adott napunkat, ennek megfelelően prezentáljuk.

Manna

Harapnál valamit, gondold ki előre

Manna kosár

Fedezd fel a környék ízeit és kényeztesd magad azzal a luxussal is, hogy a bekészített finomságokból csemegézve ismered meg a vidéket a környék kistermelőin át. Előzetesen egyeztetve, személyre szabott tapas, és piknik kosár rendelésre van lehetőséged. Foglalási szándékoddal együtt jelezd igényedet.

Légkondi

Hűt és fűt

Klíma

Évszaknak megfelelően a fűtés és a hűtés is elérhető, így a ház eleve jó adottságait megtámogatva egész évben kellemes a klíma apartmanunkban.

Bringa

Legyél a kerékpárút kalóza

Bicikli

Egy vasparipa mindig jól jön, úgyhogy nálunk kettő van. Ha elszaladnál a boltba, ha mozognál de nem a lábadon, vagy ha nagy tervekkel vagy és körbekarikáznád a tavat mi támogatjuk