Kedves Zsuzsi és Balázs! 

Mikor feltettem a kérdést Facebook-on, hogy erre a hétvégére kutyussal hová mehetnénk, álmomban sem gondoltam, hogy ilyen csodálatos helyet találunk. Mivel pont itt töltöttük a huszonnyolcadik házassági évfordulónkat, kívánni sem tudtunk volna alkalmasabb helyet. Minden tiszteletünk a tiétek, hogy ilyen csoda helyett alkottatok. Rengeteg helyen megfordultunk már, de ez idáig a legeslegjobb hely. Kívánunk Nektek sok-sok elégedett boldog Vendéget.

Béla és Gyöngyi

2023. június 18.

Kedves Zsuzsa és Balázs!

Eddig is irigykedve néztük a vendégeket, akik itt pihentek Nálatok, most, hogy már mi is megtapasztaltuk a csodás kis oázisokat, még irigyebbek leszünk.

Peti, Netti és Mexi

2023. 06. 04.

Kedves Zsuzsa és Balázs!

Eddig is irigykedve néztük a vendégeket, akik itt pihentek Nálatok, most, hogy már mi is megtapasztaltuk a csodás kis oázisokat, még irigyebbek leszünk.

Szeretettel: Noémi és Gábor + Brandyke

2023. július 11.

Kedves Zsuzsa és Balázs! Imádtuk az itt töltött pillanatokat, illatokat, ízeket, fényeket, növényeket, az egész stílust, amely körülvett bennünket! Köszönjük Nektek!

2023. 05. 10.

Kedves Zsuzsa és Balázs! 

Nagyon jól éreztük magunkat ezen a szálláshelyen, csodás volt minden. Köszönjük a kedvességet és reméljük még visszatérünk hozzátok.

Viki, Laura, Kitti, Kati

Liebe Zsuzsi, Lieber Balázs,

wow -> Wir haben den Kurzaufenthalt in vollen Zügen genossen. Hier konnten wir seit langem endlich wieder unsere Seele baumeln lassen. Am meisten hat uns gefallen, dass wir das Gefühl hatten in Italien zu sein. Man spürt die Liebe zum Detail. Alles hat seinen Platz und das Apartment blüht in seiner vollen Pracht. Louis, unser Zwergschnauzer geniesste den Garten. Luna & Leo unsere Miezen liebten ihren Freiraum zum Spielen. Und wir, Sebi & Mary geniessten das „dolce far niente“. Vielen lieben Dank für eure herzhafte Gastfreundschaft. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen.

28. 04. 23.

Kedves Zsuzsa és Balázs!

Köszönjük a hétvégét, a környék nagyon szép, az apartman egy csepp mediterrán sziget! A jakuzzit és a ping-pongozást külön élveztük! Minden jót kívánunk:

Iza, Árpi, Laci

2023. 05. 01.

Kedves Zsuzsa és Balázs! 

Az itt töltött idő minden percét élveztük, csodaszép az apartman és a körülötte kialakított környezet is a kis zöldségeskerttel és növényekkel. A nyugalom szigete… Köszönjük, és kívánunk nektek minden jót és szépet!

Regi és Laci és Coco

Szia Zsuzsi!

Nagyon jó volt ez a néhány nap. Kár, hogy csak ennyit lehetünk itt. Még szeretnénk többet idejönni!

Puszi, Zorka, Tündi, Lajos

Kedves Zsuzsa & Balázs!

Köszönjük Nektek, hogy ezen a csodálatos, meghittséggel és szeretettel teli helyen valósulhatott meg életünk egyik legszebb pillanata, a lánykérés. Fantasztikusan éreztük magunkat, sokat fürödtünk, pihentünk, játszottunk. Boldogan kezdünk bele 2023-ba, kívánunk Nektek is minden szépet & jót! Szeretettel,

Julcsi & Krisztián

2023. 01. 01.

Köszönöm Nektek, hogy itt lehettem ezen a csodálatos helyen. Jót tett a lelkemnek a veletek töltött idő és a ház hangulata!

Jucus

2023.01. 27.

Kedves Zsuzsa és Balázs!

***** Ennyi!!! Imádtuk! Hazajöttünk!

Tünde, Lajos

2023. 03. 26.

A lányom (Zorka) is hazajött!!!

Kedves Zsuzsa és Balázs!

A Casa Elisabetta olyan mint egy varázshely, az ember megnyugszik, biztonságban érzi magát, a lelke és teste is megpihen. Érezni lehet, hogy nagy szeretettel készült és itt a vendég nem idegen hanem otthon érzi magát. Remekül éreztük magunkat, sokat jakuzziztunk, a rendelkezésünkre álló játékokkal jól szórakoztunk és nagyon jókat aludtunk. Nagyon örülünk, hogy Pamacs is velünk lehetett és ő is remekül érezte magát. Köszönjük, hogy házassági évfordulónkat és kiskutyánk születésnapját Nálatok ünnepelhettük. Szeretettel gondolunk majd az itt eltöltött pár napra.

Andi, Misi, Pamacs

2022. 11. 10.

Nagyon tetszett a ház nagyon jó a hangulata! A kert nagyon szép. Finom a paradicsom. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

Anna

Drága Zsuzsa!

Nagyon köszönöm ezt a szép hétvégét. Tökéletes hely a pihenésre. Az itt töltött 2 nap minden érzékszervemhez „szólt”. A letisztult formák, a kert szépsége, a fűszerek illata és íze, a fürdőzés élménye. A vizslák is élvezték a kertet. Visszajövünk!

Bori, Alíz, Asha

Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt. A ház és a kert is hangulatos, különösen jól esett az esti jakuzzi élmény a hűvösben. A környék jól felfedezhető, aktív pihenés és nevezetességek megtekintésére is kiválóan alkalmas.

Feri, Klára

2022. 10. 09.

Zsuzsi!

Gyönyörű hely, minden igényt kielégítő felszereltség, biztosan jövünk még!

Nóra és Misi

2022. 10. 29.

Vielen Dank für die bezaubernden Tage bei dir, sehs liebevoll alles und es lädt zum Wohlfühlen ein. Meine Hunde und ich haben die Zeit sehr genossen und auch deinen Wein. Marlene mit

Joy, Sage+Zoe